Registracija preko Bluetooth Beacona

Želite se osigurati da će vaši zaposleni registracije izvršiti na točno određenoj lokaciji unutar vaše poslovne zgrade – recepcija, ulazak u proizvodnju, učionica ili neka druga specifična lokacija.

Bluetooth Beacon

Kako rade Bluetooth Beaconi?

All Hours koristi Bluetooth Beacone kako bi ograničili registracije za evidenciju radnog vremena na točno određene lokacije, tamo gdje se nalaze iBeaconi.

Na taj način, možete biti sigurni da se vaši zaposleni registriraju na točno određenim, specifičnim lokacijama unutar veće lokacije.

 

Što je Beacon?

Blueetooth Beaconi su male, povoljne naprave koje koriste bateriju za napajanje i Bluetooth tehnologiju za komunikaciju.

Beaconi nam omogućavaju da razlikujemo više pozicija i lokacija unutar zgrade, te na taj način možemo znati tko se registrirao u točno određenoj sobi, a ne samo po GPS lokaciji.

 

Preporučena oprema

All Hours radi na svim Beconima koji koriste iBeacon standard. Jedan od dobavljača sa kojima najviše radimo su Estimote.

Beaconi mogu biti naručeni direktno preko All Hours, za cijenu od $30 na uređaj. Dostava i PDV nisu uključeni. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Bez potrebe za čekanje u redu

Zaposleni mogu registrirati događaje automatski, čim su u dometu Beacona.

Bez potrebe za internet i elektrikom

Beaconi imaju vlastito napajanje koje traje nekoliko godina, te namaju potrebe za internet vezom.

Ekonomičnost

Beaconi su jednostavni za postaviti, bez potrebe za dodatnom infrastrukturom u smislu napajanja i mreže, te uz cijenu od $30 mogu biti jednostavno dodani u sistem All Hours po potrebi.

Trenutno koristimo beacone na 4 kata naše sveučilišne zgrade, plus po jedan beacon u svakoj učionici. Pošto su ulazi u učionice blizu, Beaconi su nam omogućili da razlikujemo prisutnost po učionicama, korištenje za studente je jednostavno, naše evidencije su ažurne a postavljanje je bilo brzo i ekonomično.

– Lorrie, Sveučilište Phoenix

Jednostavno za korištenje

Beaconi su popularni zbog jednostavnosti upotrebe. Zaposleni mogu lahko provjeriti kada su u dometu Beacona i urediti svoje registacije radnog vremena.

 

Jednostavno za upravljanje

Dodavanje Beacona u vaš All Hours račun je brzo i lako. Samo povežite Beacon u svoj All Hours račun, dodajte mu ime i gotovi ste. Sada je potrebno samo postaviti Beacon na lokaciju i možete ih koristiti.

Svaka registracijska točka će biti određena imenom Beacona, što omogućava administratorima jednostavan nadzor, i evidenciju tko se i gdje registrirao.

 

Studenti vole koristiti aplikaciju jer im je novi način puno brži, a sve podatke imaju na svojem mobilnom telefonu.

– Lorrie, Sveučilište Phoenix

Bluetooth Beacon

Pridružite se više od 1.000.000 zadovoljnih korisnika diljem svijeta

Bluetooth Beacon

Waleed Meer, Noortech

Bluetooth Beacon

“All Hours je lako dostupan, te se može koristiti na različitim uređajima. Jako je jednostavan za korištenje, sa puno opcija za registracije. U Noortech najviše koristimo opciju registracije preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Naš najveći izazov koji smo riješili sa All Hours je praćenje lokacije registracije zaposlenih.

All Hours je sam po sebi dovoljno dobar za preporuku, ali najviše nam se svidjela njihova podrška pri namještanju aplikacije i rješavanju naših pitanja. Bili su jako strpljivi i uslužni.

Uštedite vrijeme i novac. Testirajte All Hours besplatno!