Plaćajte po zaposlenom

Subscriptions are charged per active user per month.

Please contact us for your price quotation and our team will be glad to help!

 

Zanima vas više?
Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja – 01 568 08 66

Kontaktirajte nas u vezi detalja o cijenama.

1 + 15 =

Tko je aktivni korisnik?

Aktivni korisnik je svaki zaposlenik koji ima pristup registracijama i drugim funkcijama. Upravljanje evidencije za bivše zaposlenike je besplatno, jer to nisu aktivni korisnici.

Da li aplikacija prati aktivnosti na telefonu?

Mobilna aplikacija All Hours radi samo kada se zaposleni ili korisnik želi registrirati svoj događaj vezan na radno vrijeme u kompaniji, npr. dolazak ili odlazak sa posla. Prilikom registracije, aplikacija prikupi podatke o odabranom događaju, točno vrijeme i lokaciju. Nakon što je taj podatak evidentiran, aplikacija automatski ide u stanje mirovanja, te ne više radi prijenos ili pohranu podataka. U slučaju da u trenutku registracije nemamo vezu sa internetom, podatak se pohrani u aplikaciji i pošalje kada se veza ponovno uspostavi.

Da li postoji maksimalni broj zaposlenih u All Hours aplikaciji?

Ne postoji ograničenje glede broja zaposlenih u All Hours. Moguće je sve zaposlene podijeliti u različite grupe, organizacijske jedinice ili timove, koji imaju svoje administratore ili pravila evidentiranja i obračuna radnog vremena.

Pridružite se više od 1.000.000 zadovoljnih korisnika diljem svijeta

Cjenik

Slavi Pavlic, Diss d.o.o.

Cjenik
All Hours je jako praktično i korisno rješenje za upravljanje radnog vremena u našoj kompaniji. Osim same aplikacije, njihova podrška zaslužuje sve pohvale pošto su bili brzi u odazivu na naše upite i uvijek dostupni.

Najviše koristimo opciju Excel izvoza podataka iz All Hoursa, koja nam olakšava pripremu podataka za plaće.

Preporučio bih aplikaciju All Hours svima koji žele digitalizirati proces evidentiranja radnog vremena, pripreme podataka o prisutnosti i odsutnosti zaposlenih za plaće, a žele rješenje koje je jednostavno i praktično za korištenje. Njihova podrška će vam pomoći uvijek kada zatrebate neki savjet ili pomoć pri upravljanju aplikacije.