Registracija preko terminala

Klasični način registracije, preko terminala sa karticom ili biometrijom.

Terminal
Uz All Hours, možete postaviti terminal za registraciju radnog vremena, gdje se zaposleni mogu registrirati koristeći RFID kartice ili otisak prsta.

Zaposlenima dodjelite određenu karticu, a taj način registracije se može kombinirati sa ostalim opcijama kao što su mobilna aplikacija ili web preglednik. Također, možete registracije ograničiti samo na određene opcije, npr. samo preko kartice i terminala.

 

Postavljanje terminala je brzo i jednostavno, te vam je potrebna samo WiFi mreža i utičnica za napajanje, što znači da sve možete postaviti sami – plug and play.

  • U slučaju nestanka interneta, terminal će pohraniti sve registracije u offline modu, te ih prebaciti u All Hours kada se povrati internet veza.
  • U slučaju nestanka struje, terminal ima svoju vlastitu bateriju sa čime je osigurano da će sve registracije biti evidentirane

 

Terminal za registarciju možete dobiti uz dodatke, kao što su kućište za montažu na zid.

 

 

Price: $560, bez PDVa
Mjesečna pretplata: $10 / na uređaj

 

Aplikacija za pametni telefon:

Svi zaposleni mogu koristiti aplikaciju za pametni telefon. Aplikacija koristi Google i Apple lokacijske service, tako da možete odrediti lokacije za registraciju.