Web Time Clock

Jednostavan način registracije radnog vremena

Uz All Hours vaši zaposleni mogu koristiti web portal za registraciju događaja vezanih za vaš proces praćenja evidencije radnog vremena. To znači da nema potrebe za korištenjem tradicionalnih opcija terminala na zidu i kartice, ili ručnog upisivanja.

Zaposleni:
Osim registracije događaja, zaposleni mogu pratiti podatke vezane uz njihovo radno vrijeme, predati zahtjev za godišnji odmor ili bolovanje, ili samo provjeriti koliko slobodnih dana im je ostalo za iskoristiti.

Administratori:
Kao admin, imate mogućnost da pregledavate i pripremate izvoz svih podataka o registracijama i satnicama. All Hours će obračunati sate za vas, a vi samo morate prenijete ispunjene izvještaje u potrebnom formatu Excel ili .csv.

Registracija preko web preglednika je dostupna u svim paketima i za sve All Hours korisnike.

 

*U slučaju da zabrinuti da bi zaposleni mogli iskoristiti vaše povjerenje, sistem može ograničiti registracije na samo određene IP adrese.

Aplikacija za pametni telefon:

Vstavljanje funkcijeSvi zaposleni mogu koristiti aplikaciju za pametni telefon. Aplikacija koristi Google i Apple lokacijske service, tako da možete odrediti lokacije za registraciju.

Pročitajte na blogu: